• חפשו אותנו גם ב:
דיגיטלי
26.4
44.00
 
הצצה בספר
הוספה למועדפים
לשמירה במועדפים יש לבצע כניסה לאתר

מתאים לקריאה ב:

אפליקציית הליקון בלבד

שלוק

מחבר:
הוצאה: כתר

כולנו אוכלים. הרבה או מעט, מתוק או מלוח, בשרי או טבעוני, דיאטטי או עתיר קלוריות. אבל כמה מאיתנו עוצרים לחשוב על מה שקורה לאוכל רגע אחרי שבלענו אותו?

הסופרת מרי רוֹאץ’ לוקחת את הקוראים למסע מרתק, מפתיע, מצחיק ורציני לחלוטין בנבכי מערכת העיכול של האדם. בסקרנות אינסופית, עם הומור בריא ובלי שמץ של מבוכה, שואלת רואץ’ את כל השאלות שלא ידענו שרצינו לשאול: למה מזון פריך טעים לנו כל כך? למה הקיבות שלנו אינן מעכלות את עצמן? האם אפשר לשרוד בבטן של לווייתן? האם אפשר לאכול עד מוות? למה מחבלים מתאבדים אינם מבריחים פצצות בחלחולת? האם עצירות יכולה להרוג? האם הרגה את אלוויס?

רואץ’ מנווטת בין רוצחים מורשעים, מגרשי שדים, מנהלי מוזיאונים, ואינספור מדענים בעלי תחומי מחקר מאוד לא שגרתיים, כדי לפרוש בפני הקורא, מקצה עד קצה, את נפלאותיה של מערכת העיכול.

ספרים נוספים שיכולים לעניין אותך

ביקורות

פרטים אודות הספר